Produkter för sockerfri glass (5)

Glass

Glass

Företaget Palatini har i flera år producerat 'Grönt Te Glass' för den japanska gastronomin.
Aromer för Dessertprodukter

Aromer för Dessertprodukter

i naturlig eller naturidentisk form
Smaksadditiv Yoghurt

Smaksadditiv Yoghurt

Detta smakadditiv med naturlig arom fungerar i ett 2-komponentsystem (bestående av mjukglassbas och smakadditiv) som den smakgivande komponenten för att tillverka mjukglassblandningen. Ingredienser Socker, sprayad magermjölkpulver, sprayad sött vasslepulver, surhetsreglerande medel citronsyra, förtjockningsmedel (guarkärnmjöl, natriumalginat, karragenan), naturlig arom. Kan innehålla spår av: gluten, ägg, nötter (hasselnötter, mandlar, valnötter). Näringsvärden per 100 g Energi 1552 kJ / 364 kcal Fett <0,5 g varav mättade fettsyror 0,2 g Kolhydrater 69 g varav socker 68 g Protein 7,3 g Salt 0,34 g Fyllnadsmängd: 128 g
Växtbaserade Alternativ

Växtbaserade Alternativ

CONDETTA erbjuder del-lösningar i form av stabilisering, färgning, sötning samt smakgivning, samt kompletta lösningar för en enkel och lyckad tillverkning av växtbaserade alternativ. Veganska produktkategorier: Ostalternativ Mjölkalternativ i den vita linjen Vegansk glass Veganska bakverk
Krämig Karamellbar

Krämig Karamellbar

Smältande mjölkchoklad med en krämig karamellkärna. Fyllningen rundas av med en fin nypa havssalt. VIVANIs tolkning av klassikern karamell salt i ett praktiskt barformat.